tel: +36306489323      e-mail: info@legjobbtarsasok.hu   

személyes átvétel: 1066. Teréz krt 58. ( udvarban) Borháló üzlet

térképlink:    

legjobbtársasok-blog

Unmatched társasjátéksorozat

2021.03.07 09:03
Unmatched társasjátéksorozat

Az Unmatched társasjátéksorozat bemutatása

            

Az Unmatched társasjátéksorozat viszonylag rövid idő alatt futott be figyelemreméltó karriert, mivel az első rész 2019.-es megjelenése óta már kb. 10 verziója kapható világszerte. A harcoló karakterek közt megtalálhatjuk Bruce Lee-t, Piroskát ( igen...a Piroska és a farkasból), Beowolf -ot, a Jurassic rajongók is megkapják a maguk Raptorját, és még Buffy is feltűnik az egyik játékban. Nálunk egyenlőre a " Legendák Ligája: Első felvonás" és a "Robin Hood vs. Bigfoot" játékokat lehet megvenni.

A játék mechanizmusa: egy arénában játszódó taktikai, stratégiai, harci párbaj. Az egyediségét pedig az adja,hogy teljesen különböző, egymástól igencsak távol álló karakterek küzdenek, az első részben például Artúr király, Medúza, Alice ( csodaországból) és Szinbád. A harcoló figuráknak egész más képességeik vannak, ezeket használva igyekeznek legyőzni ellenfelüket. A játék készítői rengeteg munkával kidolgozták, hogy ezek a képességek egálban legyenek egymással, nehogy valamelyik hősünk könnyedén győzedelmeskedjen, míg a másik, akárhogy is játszunk, mindig veszítsen. Mindenkinek van tehát erőssége, gyengesége, ezeket felismerve és használva, egy izgalmas, küzdős társasjátékot játszhatunk. A játékmenetet kártyahúzással befolyásoljuk, így a szerencsefaktor itt bizony tényező. Minél erősebb lapokat húzunk fel, annál nagyobb gondban lesz ellenfelünk. A játékot 9 éves kortól ajánlják, a játékidő kb. 30 perc, páros játékként, de négyen is játszhatjuk, ketten a kettő ellen.

A kiadó nagyon odafigyelt a minőségre, a design-ra, mind az ábrázolás, az illusztrációk, a kártyák és a karaktereket megtestesítő műanyag figurák gondosan kidolgozott, igényes kellékek.

Aki pedig a sorozat több darabját is beszerzi netán, a karakterek vegyítésével  játszhat akár egy amúgy  teljesen irreális  Piroska és Raptor "örökrangadót" is.