SZÁLLÍTÁS AKCIÓ - PACKETA CSOMAGPONTOK : 890,-Ft

Nebulous Stars

A Nebolous Stars  egy kanadai kreatív játékokat gyártó cég, termékeiket elsősorban 6- 12 éves lányoknak ajánljuk. Az alábbi termékcsoportokból válogathatsz: " Ékszerek és kiegészítők" , " Kreatív füzetek, naplók " , " Szépítőszerek", " Papírdíszek, játékok", " Szobadíszek"

A csillagok között élő lányok kedvesek és tele vannak jobbnál-jobb ötletekkel. Ha velük együtt utazol a Galaxisban, sok mindent elleshetsz tőlük: ékszereket, szobadíszeket, ajándékokat készíthetsz és divatos kiegészítőkkel dobhatod fel megjelenésedet. A lányok pozitív energiája, kreativitása és vidámsága örömteli órákat hoz Neked és barátaidnak.

Ismerd meg a csillaglányokat:

  1. NEBULIA - Az otthonom egy hatalmas kozmikus felhő szívében van, ahol éjjel és nappal ragyognak a csillagok. Stella a legjobb barátom, aranyos és varázslatos lény.   
  2. PETULIA- Egy tisztáson szoktam pihenni, ahol kupolaként borul fölém a virágokkal teli fák lombja. Kedvencem, Paloma aki tud mászni, futni, sőt, még repülni is. 
  3. HAZELIA- Fák és bokrok töltik meg a szobámat a természet közelségével. Minden évszakot szeretek. Elana az én kis kedvencem, és mindig velem van. Mindig számíthatok rá és ő is számíthat rám.  
  4. MARINIA- A többi csillaghoz hasonlóan az égbolt az otthonom, de azt is szeretem, ha az óceán gyönyörű világa vesz körül. Kis kedvencem Octavia az egyik legviccesebb lény, akit ismerek. Nyolc lábával sokszor csiklandoz meg engem.
  5. CORALIA- A szobám falát színes korallok díszítik. Nagyon vigyáznunk kell ezekre a csodálatos élőlényekre, ezért jobb, ha nem érünk hozzájuk. Kis kedvencem, Lyria sokszor elég furcsán viselkedik, amikor ismeretlen emberekkel találkozunk,de alapjában véve vicces és vidám természetű.
  6. ISADORA- Bár egy szép kozmikus felhőben élek a barátaimmal, nagyon szeretem a saját kis szobámat is. Minden, ami engem itt körülvesz, az északi fény színeiben pompázik.  A legdrágább barátom Aura, aki csodálatosan kedves teremtés. Amikor vele vagyok, érzem, hogy milyen közel állunk egymáshoz.
  7. ECLIPSIA- Egy hatalmas galaktikus felhő közepében élek, ahol csillagok ragyognak mindenhol. Bolygók és holdak teszik teljessé a csodálatos látványt. Kis kedvencem, Louna szeret beszélgetni. A karomra telepszik, ingatja a fejét és rám néz óriási, kedves szemeivel.
Webáruház készítés