Yookidoo fürdőjátékok

Yookidoo fürdőjátékok

A kisgyerekek fürdetése a szülők napi rutin tevékenységéhez tartoznak. A gyermeknek pedig vagy van kedve fürcsizni, vagy ha épp olyan napja van, hogy nyűgös és akkor pont nincs.

A Yookidoo fürdőjátékokkal azonban elérhetjük azt, hogy az esti fürdés akár a nap fénypontja legyen, és gyermekünk már alig várja, hogy a fürdőkádba csobbanhasson.

Ezekkel az innovatív, szórakoztató, látványos játékokkal  tényleg igazi kaland lesz számukra a fürdés. A nagy pancsolás közben garantáltan jó kedve lesz a kicsinek, élvezi a víz spriccelését, csobogását. A játék közben akaratlanul is fejleszti a finommotorikus készségét, a formák megismerésének, érzékelésének készségét, illetve megismeri a víz fizikai tulajdonságait is. 

Ezek a fürdőjátékok a maximális biztonsági előírásoknak, elvárásoknak megfelelve készülnek, egészségre ártalmatlan, környezetbarát, minőségi műanyagból. A játékokat úgy tervezik,hogy semmiképp ne tudjon a gyermek kisebb sérülést szenvedni a játék hevében, például:az ujjai nem tudnak beszorulni a játékelemek közé.

Webáruházunkban jelenleg több, mint 25 féle játék közül válogathatsz. Az egyik legnépszerűbb a babafürdető elefántos zuhany, ami nem egy játék, hanem egy vidám kis zuhanyszett egészen kis babáknak. A szülő ezzel fürdeti, zuhanyozza le a gyermeket, aki látva, hogy az elefánt ormányából spriccel a víz, nevetni kezd, jó kedve lesz.

Nagyobb,10 hónapnál idősebb gyerekeknek már találhatsz interaktív játékokat. Egyik kedvenc a "Tengeralattjárós zuhanyállomás", amely egy zuhanyból, egy forgó elemből és egy tengeralattjáróból áll. Keresik még a horgászos ügyességi játékot, a kisebbeknek készült sima pohártöltögetős, formatöltögetős játékokat, de van még toronyszökőkút, kacsaverseny, labdalövős játék, és a legújabb kedvenc: a kukucskáló csiga, ami az egyik legmókásabb játék.

Egyikkel sem tudsz mellényúlni, válassz a gyermeked életkorának megfelelő játékot, és biztos lehetsz abban,hogy a fürdés egy kiemelkedően szórakoztató programja lesz gyermekednek a nap végén, sőt egyes játékokkal akár egy kis szabadtéri medencében is lehet jókat mókázni.

 

 

 

 

 

Webáruház készítés