Ajándékötletek  kislányoknak

Ajándékötletek kislányoknak

A legnépszerűbb játékok, amelyeket kislányoknak vásároltak vevőink.

A közelgő ünnepekre szeretném kicsit megkönnyíteni a vásárlást, az alábbi tippekkel,ajándékötletekkel. Ezúttal a lányos szülőkhöz szól ez a kis ajánló.

3 éves kortól az alábbi termékeket ajánlom:

A  gyerekek ebben a korban imádnak a fürdőkádban a kellemesen langyos vízben "pancsizni", és különböző fürdőjátékokkal játszani. A  Yokidoo cég kifejezetten ilyen játékokat gyárt, amelyekkel igazi élmény a fürdés. Különféle fürdőkádforgós, töltögetős, szökőkutas, építgetős fejlesztőjátékok közül lehet választani. Vidám, élénk színvilág, és formák jellemzik ezeket a játékokat. Bálnák, kiskacsák, színes virágok, tengeralattjárók, és elefánt bébik várják, hogy a kisgyermekek fürdés közben játszanak velük. Kiváló minőség, maximális biztonság. Amerikai termék. Nézd meg az összes terméket itt: yookido fürdőjátékok

 

A  svéd Jabadadoo játékgyártó egészen kis babáknak és kisgyerekeknek készít különféle fejlesztő, és szerepjátékokat. Ezek közül nagyon gyorsan el szoktak fogyni az esztétikus, nagyon szép fa építőjátékok.

Kattints a képre és a termék oldalát láthatod.

3 év körüli gyermekek már elkezdenek " boltosat" játszani, ezt a svédek is tudják, így nem maradhat ki a terméklistájukból a pénztárgép, kártyaolvasóval, és készpénzzel. A képre kattintva megnézheted a termék adatlapját.

 

 

A  belga Scratch játékgyártó puzzle játékai arról ismertek, hogy a kis puzzle elemek szélei nem használódnak el, mert speciális gyártási technológiát használnak. Így aztán bátran ajánljuk kisebb gyerekeknek is, ha nem rágcsálják meg a játékot, akkor sokáig tudnak kirakózni ezekkel az egyébként nagyon cuki kis kirakósokkal. Amint a képen is látható, ezek úgynevezett forma puzzle kirakók, nem pusztán egy téglalap, vagy négyzet formába kell illesztgetni az elemeket. Kattints a képekre!

A puzzle játékok közül népszerűek még az úgynevezett "tapintós" változatok, melyek a kisgyermekek tapintással, tapogatással való érzékelés képességét fejlesztik.

 

Társasjátékokat találni kisebb, 3 év körüli gyerekeknek nem könnyű. Olyan játékot szeretnénk választani, ami egy ilyen kis gyereket is leköt, és nem kerül a polcra az első játék után. A Scratch termékei között több lehetőség közül is választhatsz.

Pillangó kereső egy forma és színpárosító játék pillangókkal, hernyókkal és virágokkal.

  

A  memóriajátékok megismerését a Zümmögő bogarak társasjátékkal érdemes kezdeni.

 

A szabás- varrás alapjait ismerheti meg az a kislány, aki ezt a játékot kapja meg ajándékba: Első varrós dobozom: a vakond család

Homokozni, homokgyurmával játszani minden gyermek szeret, az Avenir Kids készleteivel a főzés folyamatát lehet modellezni, illetve a tengeri élővilág állatkáit lehet formázni.

 

 

 

Webáruház készítés