tel: +36306489323      e-mail: info@legjobbtarsasok.hu   

személyes átvétel: 1066. Teréz krt 58. ( udvarban) Borháló üzlet

térképlink:    

legjobbtársasok-blog

Kreatív játék ajánló

2020.04.22 12:43
Kreatív játék ajánló

Melyik gyermek ne szeretne valami egyénit, egyedit alkotni? Színeznek, hajtogatnak, kivágnak, ragasztanak, fűznek...csak kapkodjuk a fejünket. Szerencsére manapság egyre több olyan termék kapható, amelyekkel a gyermekeink kiélhetik kreatívitásukat. Ékszerkészítők, csillámkép, homokkép, mozaikkép karckép készítők, valamint tudományos és ismeretterjesztő játékok széles választékát lehet már megvásárolni, szebbnél szebbek, jobbnál jobbak. 

Három olyan céget, játékgyártót ajánlanék most, amelyeknek bármelyik termékét megveszed, az biztosan tetszeni fog gyermekednek.

Kreatív lányoknak elsősorban  a  SYCOMORE , CREALIGN, ill. a BUKI egyes termékeit ajánlom megtekintésre. Fiúknak való   tudományos,kísérletezős, játékokat a BUKI forgalmaz.

A   SYCOMORE egy francia cég, 1987 óta forgalmaznak kreatív, és készségfejlesztő játékokat. Termékeikre a gyönyörű design , és minőségi anyagok használata jellemző. Először a homokképek, karcképek, mozaikképek , csillámképek népszerűsítésével foglalkoztak, később egy új termékcsaládot az ún. Lovely Box-ot is bevezettek a piacra. Ez egy nagyon sikeres vállalkozásnak bizonyult.. Ezeken kívül még meg kell említenem a Stick’n Fun mozaikképkészítőiket, valamint a papírhajtogatós origami játékokat is.

Nézz körül itt:  https://legjobbtarsasok.hu/Sycomore

Crealign'  szintén francia játékgyártó, a kisebb, 2-6 éves korosztályt célozza meg termékeivel. A  kicsiknek nagyon jópofa ujjfestő készleteket készítettek, amiknek használatával a kisgyermek először a saját kis ujjaival tud alkotni, eszköz nélkül, így a későbbiekben a ceruza, vagy ecset használatát hamarabb elsajátíthatja. A fiú gyermekekre is gondoltak, különböző járműveket készíthetnek hajtogatással és színezéssel, nagyon jó minőségű papírkartonból. A termékkínálatból természetesen nem hiányozhat az egyik legnépszerűbb gyerekjáték: a nyomda sem. 

 

 

Nézz körül itt: https://legjobbtarsasok.hu/Crealign

 

BUKI France játékai szerintem a legkeresettebb kreatív termékek lesznek Magyarországon is. Nagyobbacska gyermekek részére gyártanak jobb-jobb termékeket, fiúknak, lányoknak egyaránt. 

A  fiúknak elsősorban tudományos, ismeretterjesztő játékok széles választékából lehet válogatni: Robotok, süritett levegővel meghajtott kisautó, mikroszkópok, kémiai labor, távirányítható tarantula pók, dínók, tudományos kisérlet készletek, fémdetektor, elektronikai kísérletek...stb  Tudom, némely termék kicsit ijesztő lehet aggódó anyukáknak, de nyugalom, minden termék 100% biztonságos, nem kell félni áramütéstől, vagy egyebektől. 

Lányos anyukák kicsit más jellegű dolgokból válogathatnak, francia cég lévén a divat, és az ehhez köthető termékcsaládokból.

Főleg az ékszerkészítő kreatív szettek, amik szerintem a legjobbak: a faékszerek, húrtechnikával , varrással, fonással és egyéb technikával készíthető dekoratív ékszerek. Az ú.n " professzionális" szettek   komolyabb, összetettebb játékok, 8 éven felüli lányoknak. Ide tartozik a szépségápolás stúdió, a divattervező készlet, a manikűr stúdió , a hajstúdió , és a mega karkötő készlet.

Nézz körül itt:  https://legjobbtarsasok.hu/BUKI