BUKI France kreatív játékok

BUKI France kreatív játékok

A BUKI France márka nevét sok szülő ismeri szerte a világon, különösen azok, akik minőségi, igazi játékélményt nyújtó kreatív játékokat keresnek gyermekeik számára. 

A BUKI France Professzionális Stúdió termékcsalád a márka egyik legnépszerűbb szegmense, amelynek termékei innovatív és szórakoztató módon segítik a gyerekeket abban, hogy elmélyüljenek az általuk kedvelt kreatív tevékenységekben.

A termékcsaládban található játékoknak két nagy csoportja van: a kézművesség rejtelmeibe bevezető játékok, mint például a fazekas- agyagkerámia készlet, a gravírozóműhely, festő stúdió, vagy a gyertyakészítő készlet. A másik témakör a divat, szépségápolás köré épül. Professzionális fodrászstúdió, szépségápolás illatszer és kozmetikai termék készítéssel, smink készítő Make Up studió, varrógép, divattervező illetve manikűr készletek közül lehet választani. A legújabb termék pedig a tetováló stúdió. Bármelyik játékot választod, egy nagyon igényesen megtervezett, összerakott komplex, minőségi terméket kapsz, amellyel a gyermek garantáltan hosszú ideig elfoglalja majd magát.

Mindegyik játékhoz magyar nyelvű használati utasítás elérhető pdf. formátumban a termék adatlapján, vásárlás előtt át lehet tanulmányozni. 

 


Webáruház készítés