TOPModel kreatív szettek, írószerek, táskák

TOPModel kreatív szettek, írószerek, táskák

 

A TOPModel termékek a vagány, igényes, kreatív csajoknak, lányoknak készülnek. A német Depesche játékgyártónak köszönhetjük ezeket a kiemelkedően magas színvonalú, prémium minőségű játékokat, termékeket. A Depesche céget 1985-ben alapították Németországban, azóta Európa egyik vezető vállalata lett a kreatív készletek, a papír- és írószer termékek piacán. A cég folyamatosan bővítette kínálatát mára már divatos táskákat, hátizsákokat, oldaltáskákat is gyártanak ,melyeket a TOPModel kínálatunkban megtalálhatsz. A TOPModel termékek kiváló minőségű, környezetbarát, egészségre teljesen ártalmatlan anyagokból készülnek.Emellett nagy hangsúlyt fektetnek a dizájnra, amely teljesen egyedivé teszi a termékeiket. Sajátos hangulatuk , színviláguk miatt a 6- 14 éves lányok körében rendkívül népszerűvé váltak világszerte.

A TOPModel univerzumban 15 lány és kis házikedvenceik illusztrálják a játékokat, kreatív eszközöket, táskákat, tolltartókat és egyebeket..

Itt vannak a házikedvencek:

Szóval ezek a nagy állatbarát lányok szeretik a divatos cuccokat, imádnak csillámtetoválásokat készíteni, kreatív matricás és kifestős füzetekkel ténykedni.Titkos feljegyzéseiket egy számkódos naplóba írogatják, vagy egy lakattal zárható naplóba. Eszközeiket trendi tolltartókban tárolják, a táskáik, hátizsákjaik pedig aztán szuper menő cuccok.. Ezekhez a termékekhez Te is hozzájuthatsz, nézelődj, válogass itt nálunk a webáruházunkban.

 

 

Webáruház készítés