What do you meme

What do you meme

A What do You Meme társasjáték, partijáték család bemutató

A What do You Meme - magyarra nehezen lefordítható- partijáték, társasjátékcsalád a 18 év feletti játékok kategória éllovasa már évek óta. Hihetetlenül vicces, szórakózatató játék némi pikáns tartalommal, ami jogossá teszi a 18+-os besorolást. Az összes What do You Meme társas magyar nyelven elérhető.

A játékmenet végtelenül egyszerű: a képkártyákat kell szövegkártyákkal párosítani, és így mémeket alkotni, a legviccesebb nyer..( a játékosok által választott bíró ítéli oda a díjat, ami a nyertes poén képe.)

 A játékszabály röviden:
A játék megkezdéséhez mindegyik játékos húz 7 szövegkártyát. A bíró szétnéz a fotókártyák között, és kiválasztja azt, amelyiket el akarja bírálni az adott körben. Megmutatja mindenkinek, majd ráteszi az előtte lévő kis állványra. Mindenkinek van pár perce eldönteni, hogy a 7 szövegkártyája közül melyik illik a legviccesebben a játékban lévő fotókártyához, majd lefordítva odaadja a bírónak.
A bíró dönt, hogy az adott képhez melyik a legviccesebb szöveg, és nyertes megtarthatja a fotót.

Az alapjáték: What do you meme- A kemény magnak, amely 350db!! szövegkártyát és 75db képkártyát tartalmaz, tehát csak a fantáziátokon múlik ki mekkora poénokkal rukkol elő. ( 3-20 fő játszhatja.) 

 


 

A játék óriási sikere arra ihlette az alkotókat, hogy újabb kártyákkal egészítsék ki az alapjátékot, így már két kiegészítő paklit meg lehet venni:

- What Do You Meme? – A kemény magnak: NSFW kiegészítő 

        90 extrém vagy erotikus helyzet által ihletett szövegkártya ( no ez tényleg 18+ !!)


A másik pedig: 

-What Do You Meme? – A kemény magnak: Új mémek kiegészítő

25db új képkártya, és 90db új szövegkártya, amiket a már meglévő alapjáték kártyáihoz kell hozzátenni, belekeverni.


Egy ilyen jó kis játékot kár lenne csak kizárólag a 18+ korosztálynak készíteni, ezért kiadásra került egy családi társasjáték változat is, amely már  8 éves kortól játszható, a kártyák, képek tartalma ezt lehetővé teszik. 300 db szövegkártya, és 65db fényképkártya van a csomagban.

      

What do you meme? - Családi kiadás

 


Akinek már megvan az alapjáték, a kiegészítők, vagy egyik sem, azoknak tudjuk még ajánlani a mobiltelefonos verziót is. A kártyák bejövő üzeneteket, sms-eket mutatnak és ezekre kellene minél poénosabb válaszokat adni. Itt tehát nincsenek képkártyák, csak a bejövő és a kimenő üzenetek kártyái. 

             What Do You Meme New Phone, Who Dis? - társasjáték (magyar)

A játékszabály:

A dobozban 240 kártyán találtok bejövő üzenetet, a legmerészebb választ pedig 300 kártya közül választhatjátok ki. Osszatok mindenkinek a lapokból, a soron következő olvassa fel bejövő üzenetet, majd döntsétek el, kinek sikerült a leginkább illeszkedő (…vagy épp őrült) választ adnia.
A válaszok között egyaránt találtok majd vicceseket, kreatívakat és eszementeket.


Nagyon jó kis partijáték még a 

                     Hot Takes - Partijáték pikáns véleményekkel társasjáték

300 kérdéskártyára kell felelned vagy egyetértéssel, vagy elutasítással.Hot Takes beszélgetésindító partijáték a What Do You Meme? alkotóitól.


Utolsó ajánlatunk egy kifejezetten csajoknak, lányoknak szóló partijáték, amit lánybúcsúkra szoktak venni-vinni..

What Do You Meme For The Girls - Egy parti játék csak csajoknak

100 mersz vagy felelsz, 100 „én sohasem…”, 100 gyors válaszolós, 100 „ez a legtutibb...” és 100 „inkább…” stílusú kérdéssel vagy feladattal találkozhattok a kártyákon. Dobjatok a kockával, majd húzzatok egy ugyanolyan színű lapot, és tartsátok meg, dobjátok, veszítsétek el vagy adjátok tovább a szabálynak megfelelően.

Összegezve: a fent bemutatott játékok bármelyikét választjátok, nem fogtok mellé, évek óta TOP listás mind. Utazáshoz, baráti, családi összejövetelekre ideális társasjátékok. Mindegyik verzió magyar nyelvű, a játékok címe maradt meg angolul,  a kártyákon lévő szövegek magyarul vannak.

Jó játékot, sok mókát, kacagást kívánunk!

Webáruház készítés