tel: +36306489323      e-mail: info@legjobbtarsasok.hu

legjobbtársasok-blog

Társasjátékok 2 főre

2021.04.08 18:29
Társasjátékok 2 főre

A  legjobb társasjátékok két főre.

Sokan keresnek kifejezetten kétfős társasjátékokat, ebben a cikkben a legjobbakat, legnépszerűbbeket ajánljuk, és időröl-időre  frissítjük a listát, ha érkezik valamilyen figyelemre méltó  újdonság.

Elsőként egy könnyed kártyajátékot ajánlunk: Tea 2 főre. Egyszerű játékszabályok, 10-30 perc játékidő, ha van szabad fél órátok, ezt érdemes elővenni.

                                              

A díjnyertes, állandó TOP listás Kingdomino kétfős változata: Kingdomino Duell 

                                                               

A sakk és a dámajáték vegyítve, ez a : Katarenga A játékban minden bábu gyalog – mert nem a bábu formája dönti el, hogyan tud lépni, hanem a mező, amin áll...Hasonló játék a Kamisado is, melyben a cél egy sárkánytorony eljuttatása a tábla másik végébe.. ezt is érdemes kipróbálni..

 

                               

A legtöbb díjat elnyert kétfős játék, a: Hive. Itt bogarakkal kell lépkednünk, a célunk a méhkirálynő bekerítése. A vevőink egyik kedvenc logikai, stratégiai játéka.

                                                                                    

Gyerekeknek is tudunk ajánlani remek 1- 2 fős játékot: Katamino Family, logikai építős társasjáték.

                                                                    

 

 

A Harry Potter rajongók sem maradnak páros játék nélkül, két varázslótanonc mérheti össze tudását egy párbaj keretében a : Harry Potter: Sötét varázsalatok kivédése játékban.

                                                                       

A legtöbb díjat nyert társasjáték, a 7 csoda kiegészítői között is találhatsz két fős verziót: a 7 csoda: Párbaj, és kiegészítője : a 7 csoda- Párbaj- Pantheon kiegészítő.

                                                                     

Az absztrakt stratégiai játékok legnépszerűbb tagjai: A Patchwork és a Patchwork téli kiadása. Ebben a játékban szövetmintát kell alkotnunk, de figyelnünk kell a gombokra, mintákra..az egyik legtöbbet keresett párosjáték.

                                                 

A következő játék, amit figyelmetekbe ajánlunk: Ketten a bűvös rengetegben Ez egy kooperatív, tehát együttműködős páros kártyajáték, a cél az erdőből való kijutás. Kapcsolódó termék a: Bűvös rengeteg kártyajáték.

                               

Veronába kalauzol el egy táblás logikai párosjáték: A Verona twist A játéktér Verona híres főtere, itt kell leleplezni a szerelmesek szökését...

                                                                               

Valós történelmi események alapján készült el a Watergate társasjáték. Az egyik játékos Nixon elnököt próbálja védeni, ellenfele az oknyomozó bőrébe bújva igyekszik leleplezni.

                                                                          

Állatkedvelőknek is van ajánlat, a Zooloretto: Duell-párbaj , állatkert igazgatókat személyesítünk meg, a cél minél több látogatót vonzó állatkert megépítése.

                                                                              

A fentebb felsorolt játékokból, bármelyik remek választás, ha csak ketten játszanátok, nézegessétek, ismerkedjetek velük,... és  jó játékot kívánunk!