SZÁLLÍTÁS AKCIÓ - PACKETA CSOMAGPONTOK : 890,-Ft
játékbemutató video

Patchwork társasjáték

Cikkszám: 
16485-182

Patchwork stratégiai társasjátékban foltokból tetrisz-szerűen kell a játéktábláitokat lefedni, mintha takarót varrnátok.

A játék végén az nyer, akinek a legtöbb üres terület lefedésével a legtöbb gombot sikerült elhelyezni a tábláján. A foltfelvarrós társasjátékban minden játékos egyesével dönthet, hogy a soron következő 3 különböző alakú foltból melyiket szeretné megvásárolni.

A foltokért gombokkal és idővel kell fizetni, a folt méretéből, alakjából adódóan mindegyiknek más-más az ára. A foltokon jelölve van, hogy mennyi gombot fizetsz illetve az időtáblán mennyit kell előrelépned.

A kiválasztott foltot ezután egyből fel is kell tenned a tábládra. A lépések előrehaladtával fogy a még rendelkezésre álló idő és remélhetőleg fogy a lefedendő terület is. Amint az időtábla végére ért mindenki megszámoljátok kinek mennyi gombja maradt és ebből le kell vonni a lefedetlen kockákat.

Akinek így a legtöbb gomb maradt a végén, az nyerte meg a játékőt. Mivel a döntésednél mindig csak 3 szövetdarab közül választhatsz, nem kell hosszú gondolkodási szünetekre készülni, ám mégis mindig érdemes felépíteni a saját stratégiád és mérlegelni, hogy vajon számodra melyik terület éri meg, mennyi időt, mennyi gombot szeretnél feláldozni.

játékszabály letöltése


                                                              

                                                

korosztály:
5 éves kortól
játékosok száma :
2 fő
játékidő :
30-50 perc
nehézségi szint :
közepes
Gyártó:
Compaya
Központi raktárban készleten
8 990 Ft
Hasonló termékek
Patchwork társasjáték
Patchwork társasjáték
8 990 Ft
Webáruház készítés