SZÁLLÍTÁS AKCIÓ - PACKETA CSOMAGPONTOK : 890,-Ft

stratégiai társasjátékok

stratégiai társasjátékok lényege, hogy a játékban hozott döntéseinket egy előre eltervezett terv alapján hozzuk meg, miközben a játékmenetet és játékostársainkat figyelve ezeken módosítunk, mert biztosan módosítanunk kell. Ettől játék a játék.

Az elemző gondolkodásra, előre tervezésre, problémamegoldásra, és olykor az improvizációs készségekre is szükségünk lesz, ha sikerrel szeretnénk járni. A stratégiai társasjátékok között találhatunk egyszerűbbeket, max. 45 perc játékidővel, a következő szint a  közepesen nehéz játékok, és végül az egész estés, több órás igazi " gamer" társasok a műfaj rajongóinak.

A kompetitív társasjátékokban játékostársaink ellen játszunk, versengő jelleggel. A sikerünket azonban nem a többiek kárára érjük el, minden játékos a saját dolgait menedzseli, és aki először éri el a játék célját, az nyer. A többi játékos helyezését az határozza meg ,hogy ők meddig jutottak el.

A konfrontatív játékokban a játékostársasinkat támadjuk közvetlenül, szemtől szembe, sokszor harcolva, területeket elvéve a másiktól.

 

Webáruház készítés