tel: +36306489323      e-mail: info@legjobbtarsasok.hu   

személyes átvétel: 1066. Teréz krt 58. ( udvarban) Borháló üzlet

térképlink:    

legjobbtársasok-blog

A Miaubirintus játék kedvcsináló

2020.04.07 11:18
A  Miaubirintus játék kedvcsináló

Amennyiben csak 15-20 percet akartok eltölteni egy vidám, mókás, de ugyanakkor gondolkodtató társasjátékkal, akkor a Miaubirintus kiváló választás.

A játék címe  egy szójáték, a labirintus és a cica, vagyis inkább a miau szavakból összerakott egyedi kifejezés.

A játék célja, a feladat az, hogy a háztetőkön mászkáló cicusoknak szerető gazdit találjatok. Ehhez nem kell mást tennetek, mint az ereszcsatornákból kirakott labirintust úgy alakítani, hogy cicusok megtalálják az utat a leendő gazdikhoz.

Az útvesztő kártyák variálásával magatokat, és az ellenfeleket is gondolkodásra késztetitek, mivel egy rossz döntés, és nem a mi cicánk találja meg az utat az új otthonába. 

A játék egyik nagy pozitívuma, hogy le lehet egyszerűsíteni a pályát - csak 3 kártyát rakunk egymás mellé- így  kisebb gyerekek is élvezettel játszhatják. 

A kártyák grafikája vidám, vicces, ez is sokat hozzátesz a könnyed hangulathoz. A  csomagolás kis méretű fémdoboz, utazásra is bátran vihetjük, nem foglal sok helyet.

Ennek a társasnak szerintem mindenképpen ott a helye minden családban, kedves, humoros, szórakoztató, ugyanakkor okos, és logikát megmozgató. Amennyiben nincs játékra jelentkező partnerjelöltünk, egyedül, szóló módban is játszható ( ilyenkor a cél: minél kevesebb lépésből eljuttatni a cicust a gazdihoz.) . A játékszabály egyszerű, gyerekek is könnyen elsajátítják. És a végére még egy fontos és kedvező adat: a játék olcsó...

Pár perces játékbemutató video itt: miaubirintus video bemutató

Vásárold meg itt: miaubirintus