SZÁLLÍTÁS AKCIÓ - PACKETA CSOMAGPONTOK : 890,-Ft
játékbemutató video

Darts kezdőkészlet, Kalózok 38*60 cm 2 oldalas, Scratch Europe

Cikkszám: 
SC6182060

Imádni fogod ezt a fantasztikus, hat darab darts-nyílvesszőt tartalmazó játékot, amelyet kint és bent is játszhatsz egyaránt!

Tedd próbára magad és barátaidat, versenyezzetek ki tud több pontot szerezni! A nyilak rendkívül jól tapadnak a műanyag vászonhoz, amely dupla szórakozást kínál, hiszen elöl és hátul is kedves rajzok lettek rá nyomtatva. A hat gumiból készült, rendkívül rugalmas tapadókorongokkal ellátott dartsot méretüknek és formájuknak köszönhetően a kis kezek is könnyen eldobhatják, ráadásul nagyon könnyűek is.

Teljesen biztonságos a gyermekek számára, mivel a nyilaknak nincs éles hegye. Bármilyen sima felületre tapadnak anélkül, hogy nyomot hagynának!

A játék egyszerű felakasztási rendszerének köszönhetően szinte bárhol játszható. Stabil kartondobozba csomagolva érkezik hozzád, így a vászon és a hat darts mindig kompakt helyen tárolható. A 'Start to dart'-ot játszhatod egyedül, barátaiddal vagy az egész családdal!

 

A gyerekek a játék által könnyedén fejleszthetik a kéz-szem koordinációjukat és matematikai ismereteiket. A Scratch Europe dartsok, a gyermekek számára készült darts táblák piacvezetője!

 

A klészlet tartalma:

-6 db tapadókorongos nyíl

-1 db darts tábla, melynek mindkét oldala mintás, így dupla játékélményt kínál.

-1 db tapadókorong a játék felszereléséhez

Mérete: 38*60 cm


                                                              

                                                

korosztály:
3 éves kortól
Gyártó:
Scratch Europe
8 590 Ft
Hasonló termékek
Webáruház készítés