tel: +36702332203      e-mail: info@legjobbtarsasok.hu

Egerek és Varázslók társasjáték
Egerek és Varázslók társasjáték
21 990 Ft

Egerek és Varázslók társasjáték

Egerek és Varázslók társasjáték
Egerek és Varázslók társasjáték
Egerek és Varázslók társasjáték
Egerek és Varázslók társasjáték

Az Egerek és Varázslókban a játékosok a jó Andon királyhoz továbbra is hűséges hősök bőrébe bújnak – de ahhoz, hogy megszökhessenek Vanestra markából, egerekké kellett változniuk! Ti játsszátok az okos mezei egereket, akiknek a korábbinál húszszor nagyobbra nőtt kastélyban kell szaladgálniuk. A kastély veszélyes hellyé változik, amit Vanestra csatlósai tartanak a kezükben, de számtalan egyéb rémség is várja alig fügeméretű hőseinket.


                 

                     

Korosztály
7 éves kortól
játékosok száma
1-5 fő
játékidő
60-90 perc
nehézségi szint
közepes
Gyártó, Kiadó
Delta Vision
személyes átvétel
Nyugati térnél
szállítási idő
2-4 munkanap
21 990 Ft
Részletek

Az Egerek és Varázslók egy kooperatív kalandjáték, amiben a játékosok együttműködve mentik meg a veszélybe került királyságot. Számtalan olyan ellenféllel kerülnek szembe, mint patkányok, csótányok és pókok, és persze ott van még mind közül a legnagyobb rémség: a kastély házimacskája, Brodie. Az Egerek és Varázslók egy bátor, újító játék, ami a játékosokat örökösen változó, interaktív környezetbe dobja, és olyan eseménydús történeti szállal gazdagítja, amit menet közben a játékosok segítenek megformálni. A Sajtrendszer révén a játékosok az úton felfedezett értékes sajtdarabkákat halmoznak fel, és ezt felhasználva ruházzák fel egereiket új adottságokkal és kerekednek felül legyőzhetetlennek tűnő akadályokon is.

Az Egerek és Varázslók egy tökéletes társasjáték családi estékre vagy játékalkalmakra. Részben mese, részben társas, és mindenféle baráti csoportosulást olyan feledhetetlen kalandhoz juttat, amiről még évekig fognak mesélni. Feltéve, ha mind megússzák…

A játék tartalmazza a „Bánat és emlékezés” mesekönyvet is.

Adatok
ean
9789633950456
játékmechanizmus, tematika
Fantasy, Felfedező, Kaland,  Kooperatív, Történetmesélés, Terület mozgatás, Kockadobás
Cikkszám
DEL34568
Hasonló termékek