tel: +36306489323      e-mail: info@legjobbtarsasok.hu

Draftosaurus társasjáték
Draftosaurus társasjáték
7 690 Ft

Draftosaurus társasjáték

Draftosaurus társasjáték
Draftosaurus társasjáték

Építs egy Dínóparkot , és csalogass be minél több látogatót! Népesítsd be a legkülönfélébb dínókkal, őslényekkel, de ügyelj a biztonságra, nehogy elszabaduljanak.

A Draftosaurus játékmenete nem bonyolult, a dinókat egyszerű draftolással (kiválasztás, válogatás) szerezzük meg a parkunk különböző szegleteibe (vagy ha valamiért szeretnénk megválni tőlük, akkor a folyóba). A fordulók során minden játékos kihúz 6-6 dinoszauruszt a húzózsákjából, és a többiektől rejtve a markában tartják azotákat. A kezdő játékos (ezúttal a legfiatalabb a játékosok közül) dob a dobókockával, meghatározva, hogy a játék tér melyik részére kell (rajta kívül) mindenkinek lehelyezni a dinoszauruszát. A játékosok a kezükből kiválasztott dinót lehelyezik a saját táblájukon, majd a kezükben maradt dinoszauruszokat tovább adják. Ha a dinók mind elfogytak, akkor kezdetét veszi a következő forduló.

A pontokat helyszínenként kell számolni, és aki összességében a legtöbb pontot gyűjtötte, az kiérdemli a dinókirály címet.

A játékosok között nem történik nagyobb interakció, mindenki saját magának tölti fel a karámjait (némelyiket több dinóval kell feltölteni, a többit kevesebbel). Ennek ellenére egy pörgős játékról van szó, amely különleges grafikájával biztosan magával ragadja a játékosokat. 


                 

                     

Korosztály
8 éves kortól
játékosok száma
2-5 fő
játékidő
10-20 perc
nehézségi szint
egyszerű
személyes átvétel
Nyugatinál
szállítási idő
2-4 munkanap
Gyártó, Kiadó
Reflexshop
Raktáron van!
7 690 Ft
Adatok
ean
5999566844560
játékmechanizmus, tematika
Kollekció gyűjtés, Egyidejű akciók, Kártya húzás, Kockadobás, Draftolás
Cikkszám
ANDRARS
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek