SZÁLLÍTÁS AKCIÓ - PACKETA CSOMAGPONTOK : 890,-Ft

társasjátékok kategóriák szerint

Társasjátékok minden korosztály részére, gyerekektől felnőttekig mindenki talál kedvére valót. Itt megtalálhatod kategóriákba rendezve a legjobb stratégiai, a legjobb családi, parti, és gyerektársasjátékokat, valamint böngészhetsz a  legjobb kártya, kvíz, ügyességi, logikai, illetve memória társasjátékok között is. 

Társasjátékok főbb kategóriái:

Stratégaiai társasjátékok - előregondolkodás, tervezés, ellenfeleink lépéseinek elemzése, majd cselekvés..
Kooperatív társasjátékok- a stratégiánkat, lépéseinket nem egyedül dolgozzuk ki, hanem a játékostársasinkkal együtt, és közösen kell elérni a célt: legyőzni magát a játékot. Ide tartoznak az együtt nyomozós történetvezérelt, és a szabadulószobás játékok is.
Családi társasjátékok - több korosztály is játszhat együtt, gyerekek, szülők, esetleg nagyszülők..a játékszabályok egyszerűbbek, a cél, a közös családi játékélmény
Parti társasjátékok- baráti társaságok, családok részére ajánlott, kifejezetten könnyed, szórakoztató, hamar tanulható játékok.
Logikai játékok- valamilyen rejtvény, feladvány megoldása a cél, gondolkodós, fejtörős játékok, a legtöbbjük egyedül játszható.
Gyerek társasok- kifejezetten gyerekek részére íródott, szórakoztató, és sokszor fejlesztő társasjátékok kb. 6 éves kortól.
Ügyességi, gyorsasági társasjátékok - gyors cselekvés, jó reflexek, és jó megfigyelőképesség kellenek ezekhez a játékokhoz, a gondolkodásra, elemzésre itt nincs idő.
Memória játékok- Ábrákat, képeket, kifejezéseket kell megjegyezni, majd felidézni. Emlékezőképesség és koncentrált figyelem kell a sikerhez.

Kártyajàtékok: Kártyákkal játszható társasjátékok, a legtöbbjük parti és családi játék.

Kvíz társasjátékok- kérdés-felelet játékok, egy adott témakörben kell biznyítanod a felkészültségedet.

Kommunikációs társasjátékok- a játékot csak úgy lehet játszani, hogy valamilyen információt közölnünk kell a játékostársainkkal, vagy a cselekvésünkhöz meg kell tudnunk bizonyos dolgokat, mindezeket az egymással való kommunikációval érhetjük el. 

Webáruház készítés