tel: +36702332203      e-mail: info@legjobbtarsasok.hu

bruno-budapesten
Brúnó Budapesten társasjáték
9 490 Ft
8 890 Ft
6

Brúnó Budapesten társasjáték

bruno-budapesten
bruno-budapesten
A Városnézés társasjáték négy nagyméretű táblán mutatja be Budapestet az óvodás, kisiskolás korosztálynak. A négy különböző nehézségű és tematikájú játék között a legkisebb, és a már olvasni tudók is találnak koruknak megfelelőt. A játék végigkalauzolja a fővároson a budapestieket és a nem budapestieket egyaránt. A Brúno Budapesten társasjáték 4 különböző játékot tartalmaz, amelyek a a Brúnó Budapesten című könyvsorozathoz kapcsolódnak. A szabályok egyszerűek és jól követhetők mind a 4 játékban, és átlagosan 15-20 perc alatt lejátszhatóak. Bartos Erika rajzai leegyszerűsítve mégis tökéletesen felismerhetően ismertetik meg a gyerekeket Budapest híres épületeivel, köztereivel. A közlekedést és a közlekedési eszközöket kedvelő gyermekeknek is kedvez a játék.
A színkockával játszható járműves játék a legkisebbek számára is könnyű: az nyer, aki először összegyűjti a hat járművet.
A második tábla egy klasszikus társas, ahol az lesz a győztes, aki elsőként eljut Vajdahunyad várától az Erzsébet-kilátóig.
A harmadik játékban a főváros határán kell körbemennünk, és az azt körülvevő települések és a térképén elhelyezett épületrajzok és a kerületek számai-határvonalai segítenek megismerni fővárosunkat. A negyedik, válaszolgatós tábla pedig Budapest ismeretére épít. A játék 3-10 éveseknek ajánlott. 2-től 8 játékosig játszható. 1. Jármű gyűjtögetés A játékot legfeljebb négyen lehet játszani. Mindenki választ egyet a tábla sarkán látható szereplők közül: Brúnó, Orsi, Géza papa, vagy Gerda mama. Mindenki kap 6 korongot: egy buszt, egy trolit, egy villamost, egy HÉV-et, egy metrót, és egy hajót.

                 

                     

Korosztály
6 éves kortól
játékosok száma
2-8 fő
játékidő
20-40 perc
nehézségi szint
közepes
Gyártó, Kiadó
Keller&Mayer
személyes átvétel
Nyugati térnél
szállítási idő
2-4 munkanap
Raktáron van!
9 490 Ft
8 890 Ft
Kezdete: 2021.09.09   A készlet erejéig!
Kedvezmény 6
Megtakarítás 600 Ft
Adatok
játékmechanizmus, tematika
Gyerek játék, Könyv alapú, Oktatás, Utazás
Cikkszám
713526
Hasonló termékek