tel: +36702332203      e-mail: info@legjobbtarsasok.hu

Muzsa-Sugallatok
Múzsa: Sugallatok
6 490 Ft

Múzsa: Sugallatok

Muzsa-Sugallatok
Muzsa-Sugallatok
Muzsa-Sugallatok
Muzsa-Sugallatok
Muzsa-Sugallatok
játékszabály, video

                         Dixit kedvelők figyelmébe!

A Múzsa: Sugallatok egy olyan társasjáték, amit a könnyen tanulható partijátékok csoportjába sorolnánk, azonban elmondható róla, hogy a mélysége kellő kihívást rejt a csapatok számára. Egyik különlegessége a játéknak, hogy nem kell, hogy csupán két csapat játsszon. Ha sokan játszotok, rendeződhettek több csapatba is, akár párosával is, hogy kiderüljön, melyik páros a legkreatívabb.

 

A Múzsa: Sugallatok kétféle játékelemből áll, amelyek a Remekmű kártyák és az Ihlet kártyák. Előbbiek érdekessége, hogy sokszínűek: vegyes, absztrakt és elsőre akár értelmet nem nyerő kártyák vannak köztük. A lapok fantáziavilága felidézheti bennünk a Dixit élményeket, azonban itt változatosabb és kreatívabb megoldásokat kell eszközölnötök. Itt lépnek képbe az Ihlet kártyák, amelyek a játék másik elemét képzik. Ezen az ötven kártyán különböző feladatok vannak, amik megszabják, hogy hogyan is kell majd egy-egy Remekműre utalni. Lehet, hogy egy márka névvel, egy vállalkozással, egy hangutánzással vagy egy zenekarral kell sugallatot adnod a társaidnak.


                 

                     

Korosztály
6 éves kortól
játékidő
5-30 perc
játékosok száma
2-10 fő
nehézségi szint
közepes
szállítási idő
2-4 munkanap
Gyártó
Quick Simple Fun
Raktáron van!
6 490 Ft
Részletek

Mégis mit is tud ez a társasjáték és hogy kerülhetsz szembe ilyen kérdésekkel? A válasz nagyon egyszerű, ugyanis ez a játék a kreativitást próbálja meg előhozni mindenkiből és ehhez a teljes játékmenet hozzásegít. A Múzsa: Sugallatok egy két főtől tizenkét főig játszható partijáték, ahol két csapatba rendeződve kell felülkerekednetek az ellenfeletek pontszámán. A cél pedig a tizenkettedik győzelmi pont megszerzése, amivel a csapatod megnyerheti a játékot. És amellett, hogy megnyertétek, még az is kiderül, hogy melyik csapat tud kreatívabban alkalmazkodni a feladatokhoz és megoldani azt. Az, hogy melyik cél motiválóbb számotokra, a ti döntésetek!

A cél tudatában azonban nem árt ismerni a fordulók menetét is, ugyanis csak ennek tudatában győzhettek. Minden fordulóban van egy aktív csapat, amelynek az egyik játékosa lesz a múzsa. A tőlük balra lévő csapat játékosai felhúznak hat Remekműkártyát, majd közösen kiválasztanak egyet. Ezután felhúznak még kettő Ihlet kártyát, amiből szintén megtartanak egyet és az így maradt két kiválasztott lapot odaadják a múzsának. Most az ő feladata lesz a csapatának a kellő sugallatot megadni, követve az Ihlet kártya utasításait és ezzel utalni a Remekmű kártyára. Ezután a kiválasztott Remekmű visszakerül a másik 5 lap mellé, majd ezt megkeverve kirakjátok az asztalra. Az aktív csapatnak a múzsájuk korábbi sugallatából ki kell találniuk, hogy melyik kártya az, amit az ellenfél kiválasztott nekik. A múzsa másképp nem segíthet, csupán a korábban megadott utalást ismételheti meg. Amennyiben sikerül kitalálni, a csapat megkapja az Ihlet kártyát és a rajta lévő pontot. Innentől már csak annyi dolgotok van, hogy a tizenkét pontot elérjétek, gyorsabban, mint ellenfeleitek.

Adatok
játékmechanizmus, tematika
Kártyajáték, Partijáték, Humor, Kooperatív,Kommunikációs
Cikkszám
QSF10001
Hasonló termékek