+36702332203 | info@legjobbtarsasok.hu              Személyes átvételi pont: VI.ker. Teréz krt. 58. BORHÁLÓ üzlet / a Nyugati térnél /  

+36702332203 | info@legjobbtarsasok.hu              Személyes átvételi pont: VI.ker. Teréz krt. 58. BORHÁLÓ üzlet / a Nyugati térnél /  

Kártyajáték - A mi Dodónk - Oudordodo

Kartyajatek-A-mi-Dodonk-Oudordodo
Kartyajatek-A-mi-Dodonk-Oudordodo
Kartyajatek-A-mi-Dodonk-Oudordodo
Kartyajatek-A-mi-Dodonk-Oudordodo

Kártyajáték - A mi Dodónk - Oudordodo

3 040 Ft
Összehasonlítás
Kedvencekhez
KÉSZLETRŐL SZÁLLÍTJUK

"Találd ki" , vagy "ki vagyok én" típusú játék kártyajáték formájában, kettő, három, de akár négy játékos részére is! DJECO kártyajáték: OUDORDODO – logika, megfigyelés, memória Ajánlott életkor: 4 éves kortól. Játékosok száma: 2- 4 játékos. A játék célja: Elsőként megnyerni 5 zsetont. Játékszabály: A kártyákat rakjuk szét az asztalon, felfelé fordítva. A játék az óramutatóval megegyező irányban halad. A legfiatalabb játékos kezd, ő lesz a játékmester. A többiek elfordulnak, amíg a játékvezető elrejti a Dodo-t az egyik kártya alatt. A következő játékos feltesz egy kérdést. Pl: Dodo egy bajuszos álattal alszik? A játékmesternek igen-nel, vagy nem-mel kell válaszolnia. - Ha a válasz igen, akkor a játékos, aki feltette a kérdést, felfordítja a nem bajuszos állatokat. - Ha a válasz nem, akkor felfordítja a bajuszos állatokat. Azután szerencsét próbál és megpróbálja eltalálni a Dodo helyét, akár találomra. Ha nem találta meg a Dodot, akkor a következő játékos tesz fel egy kérdést, stb. Aki Dodot talál, nyer egy zsetont. Ha egyik játékos sem találta meg a Dodot, a játékvezető nyer egy zsetont.


                     

Adatok
Korosztály
4 éves kortól
játékosok száma
2-5 fő
játékidő
10-20 perc
személyes átvétel

Akár a megrendelést követő napon is átveheted a terméket!

      Hétfő-Péntek  : 12.00 - 19.00-ig

             

        

                            

 

Teréz krt 58.-Nyugati térnél- BORHÁLÓ üzlet
szállítási idő
2-4 nap
Gyártó
Djeco
Cikkszám
DJ05106
játékszabályTaláld ki, hogy hol alszik Dodo, a kismedve. Ha sikerül a megfelelő kérdéseket feltenni, és minél több lapot kizárni a játékból, könnyebb megtalálni a macit.

Ajánlott életkor: 4 éves kortól
Játékosok száma: 2- 4 játékos
A játék tartalma: 50 lap - 24 kártya, 16 zseton, 10 «Dodo» (maci) lap
A játék célja: Elsőként megnyerni  az  5 zsetont.

Játékszabály: A kártyákat rakjuk szét az asztalon, felfelé fordítva. A játék az óramutatóval megegyező irányban halad. A legfiatalabb játékos kezd, ő lesz a játékmester. A többiek elfordulnak, amíg a játékvezető elrejti a Dodo-t az egyik kártya alatt. A következő játékos feltesz egy kérdést. Pl: Dodo egy bajuszos álattal alszik? A játékmesternek igen-nel, vagy nem-mel kell válaszolnia.
- Ha a válasz «igen», akkor a játékos, aki feltette a kérdést, felfordítja a nem bajuszos állatokat.
- Ha a válasz «nem», akkor felfordítja a bajuszos állatokat.
Azután szerencsét próbál és megpróbálja eltalálni a Dodo helyét, akár találomra. Ha nem találta meg a Dodot, akkor a következő játékos tesz fel egy kérdést, stb. Aki Dodot talál, nyer egy zsetont. Ha egyik játékos sem találta meg a «Dodot», a játékvezető nyer egy zsetont. A következő játékos lesz a vezető és elrejti a Dodo-t, stb.
Egyéb verziók, a játékosok életkorától függően:
- kicsiknek: kevesebb számú játékkártyával, a lehetséges kérdések számát növeljük.
- Nagyobbaknak: ne fordítsuk fel a lapokat, amint haladunk az adott információkkal előre, hagyatkozzanak a játékosok a memóriájukra.

Ki nyer ? Aki elsőként nyer meg 5 zsetont megnyeri a játékot

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!