tel: +36702332203      e-mail: info@legjobbtarsasok.hu

Cat Lady társasjáték
Cat Lady társasjáték
5 590 Ft

Cat Lady társasjáték

Cat Lady társasjáték
Cat Lady társasjáték
Cat Lady társasjáték
játékbemutató video


A Cat Lady mechanikáját tekintve egy draftolós, szettgyűjtős játék, leginkább a Sushi Go!-hoz és nagy testvéréhez, a Sushi Go Party!-hoz hasonlít. Az illusztrátor kiléte is a társasjátékok világától kicsit szokatlan, hiszen a - mellékesen rajzfilmkészítéssel foglalkozó - alkotó-tervező, Josh Wood grafikái díszitik a játékot. Az illusztrációk tökéletesen visszaadják a cuki cicás tematikát, magára a 'Cat Lady'-re, mint magányos macskás nőre pedig a paszteles színekkel is utal. A játék komponenseinek minőségére nem lehet kifogásunk: a kártyák, kockák, jelölők strapabíróak, és természetesen jutott hely a dobozban egy macska formájú jelölőnek is. Kifejezetten szimpatikus, hogy a játék készítői gondoltak a színtévesztőkre is: minden macskás lap bal felső sarkában szövegesen is jelölik, hogy milyen színű az adott cica.

A doboz tartalma: 102 játékkártya (macskák, ételek, jelmezek, macskajátékok, macskamenták, elveszett kedvencek, macskariasztók), 13 kóbor macska kártya, 6 győzelmi pont jelölő, 1 macska figura, 60 ételkocka, 1 szabályfüzet.

A Cat Lady 2-4 fővel játszható: 2 fővel több a lehetőség a taktikázásra mind a macskák választásában, mind abban, hogy milyen kártyák felvételét gátoljuk meg a másik játékosnak a macska figurával; 4 főnél véletlenszerűbb a játék, mivel mire ismét sorra kerülünk, valószínűleg már teljesen más kártyák lesznek elérhetőek ("nem igaz, hogy már megint nincs tonhal!!"), viszont annál izgalmasabb a játékmenet.


                 

                     

Korosztály
8 éves kortól
játékosok száma
2-4 fő
játékidő
15-30 perc
nehézségi szint
egyszerű
Gyártó, Kiadó
AEG
személyes átvétel
Nyugati térnél
szállítási idő
2-4 munkanap
Raktáron van!
5 590 Ft
Adatok
játékmechanizmus, tematika
Kártyajáték,Kollekció gyűjtés, Kártya húzás
Cikkszám
CATHU19
értékelések
Fantáziadús játék, kellemes szórakozás._x000D_
_x000D_
Egyszerűen megérthető játékmenet, örömet jelentő apró részletek és ötletek._x000D_
_x000D_
A 8 éves fiamnak vettem karácsonyra, de akkora sikert aratott, hogy a 18 éves nagy gyerekeink is naponta kérik, hogy játszunk vele._x000D_
_x000D_
Nagyon jópofa külső, jól játszható, lehet vele logikázni_x000D_
_x000D_
Aranyos grafika, vicces, fantáziadús macskanevek. Könnyen tanulható, de nem bugyuta._x000D_
_x000D_
Könnyű megtanulni, rövid ideig tartó körök, aranyos rajzok, kártyajáték._x000D_
_x000D_
_x000D_
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek