tel: +36306489323      e-mail: info@legjobbtarsasok.hu

Bang-Dodge-City-magyar-kiadas
Bang! Dodge City társasjáték
4 390 Ft

Bang! Dodge City társasjáték

Bang-Dodge-City-magyar-kiadas
Bang-Dodge-City-magyar-kiadas
játékbemutató video

Emiliano Sciarra 2004-ben megjelent kiegészítése a nagy sikerű Bang! Kártyajátékhoz, amit így már akár 8 játékos is játszhat.
A játék a Bang! Kártyajáték szabályai szerint zajlik, természetesen az új lapok hatásainak figyelembe vételével.

A játék számos új karaktert is ad a játékhoz, illetve immáron nem egy, hanem két renegát ütötte fel a sátrát Dodge City határában. Természetesen a fegyvertár is bővült. A játékosok akár kést is dobálhatnak, amit nem módosít a távolság vagy bivalyölő puskát is használhatnak, amivel ha rálőnek valakire, az nem minősül Bang!-nek. A játékban helyet kaptak a zöld lapok, amiket le kell rakni az asztalra, de nem használhatóak fel a következő körig. Ugyanúgy el lehet lopni őket, akár a többi felszerelést, de lehet tartogatni is őket a meglepetés érdekében. A dodge lappal pedig nem csak a neki szánt golyót képes elkerülni egy játékos, hanem ráadásul még húz is egy lapot a talonból. Ha már tényleg nem lát más megoldást valaki, akkor akár az öklét is bevetheti a harcban, amit fegyverek és ló nem módosít, de nem számít Bang!-nek sem.

Hogyan lehet nyerni? A játékot az a fél nyeri, akinek a győzelmi feltétele először teljesül. Azonban ha csak a seriff és a két renegát maradt életben, és a seriff halálozik el először, akkor is a banditák nyertek, hiába halott már mindegyik.


                 

                     

Korosztály
10 éves kortól
játékosok száma
4-8 fő
játékidő
20-40 perc
nehézségi szint
egyszerű
személyes átvétel
Nyugatinál
szállítási idő
2-4 munkanap
Gyártó, Kiadó
dV Giochi
Játék típusa
kiegészítő játék
Raktáron van!
4 390 Ft
Adatok
ean
8032611691010
játékmechanizmus, tematika
kártyajáték,paklitervezés, blöffölés, vadnyugat,kézből gazdálkodás,
Cikkszám
DAV16078
Hasonló termékek