SZÁLLÍTÁS AKCIÓ - PACKETA CSOMAGPONTOK : 890,-Ft
játékbemutató video

Bang! A párbaj társasjáték

Cikkszám: 
DAV34096

Emiliano Sciarra 2015-ben megjelent játéka 2 fő részére a közkedvelt és jól ismert Bang kártyajátékot emeli egy új szintre, ahol párharcban egy másik játékossal küzdhetünk meg a vadnyugat uralmáért.

A játék menete: A résztvevő felek eldöntik, hogy melyik oldalt képviselik majd a párharcban. Ezek után véletlenszerűen kiválasztanak négy karaktert a fejenként 12 lehetséges karakterlap közül. Ebből kettőt a játéktérre helyeznek, kettő pedig tartalékban marad arra az esetre, ha az egyik párbajozót kiütötték volna a játékból. Mindkét félnek egy 40 lapos saját paklija lesz a játék folyamán. A játékosok megjelölik melyik karakterük az aktív (ez azért fontos, mert csak az aktív karakter képessége lesz használható kivéve, ha egy szimbólum ezt másként nem diktálja a karakterlapon).

Egy játékos köre három fázisból áll. Az elsőben felhúzza a paklija felső két lapját.

A második fázis az akció fázis, amikor a játékos kijátszhatja a lapjait. Attól függően, hogy milyen kerettel rendelkezik a lap, ezek az ellenfél aktív karakterére lesznek hatással, vagy éppen a saját párbajhőseire játszhatja őket ki.

Majd végül a játékosnak el kell dobnia annyi lapot, hogy a karaktere életerejének számával megegyező mennyiségű maradjon a kezében. A játékosoknak az akciófázisuk alatt egyszer lehetőségük van minden kör alkalmával aktív karaktert váltaniuk. Ilyenkor az eddig passzív karakterük lesz az aktív, és átkerül a standy a lapja mellé. Amennyiben egy karakter kiesik a játékból, a két tartalék karakter közül azonnal átveszi a helyét az egyik lap. Hogyan lehet nyerni? A játék célja, hogy az ellenfél karaktereinek életpontját nullára csökkentsd. Amikor mind a négy karakter kiesett a játékból az egyik oldalon, az ellenfele megnyerte a játékot.

 

 


                                                              

                                                

korosztály:
10 éves kortól
játékosok száma:
2 fő
játékidő:
20-40 perc
nehézségi szint:
egyszerű
Gyártó:
Gémklub
Raktáron
5 990 Ft
Hasonló termékek
Bang-A-parbaj
Bang! A párbaj társasjáték
5 990 Ft
Webáruház készítés