tel: +36306489323      e-mail: info@legjobbtarsasok.hu   

személyes átvétel: 1066. Teréz krt 58. ( udvarban) Borháló üzlet

térképlink:    

 Zombie Kidz: Evolúció  társasjáték
Zombie Kidz: Evolúció társasjáték
6 590 Ft

Zombie Kidz: Evolúció társasjáték

 Zombie Kidz: Evolúció  társasjáték
 Zombie Kidz: Evolúció  társasjáték
 Zombie Kidz: Evolúció  társasjáték
 Zombie Kidz: Evolúció  társasjáték
játékbemutató video

A Zombie Kidz: Evolúció kooperatív, legacy jellegű társasjáték 2019 októbere óta tartja a címet (a legnagyobb társasjátékos fórumon, a BoardGameGeek-en leadott szavazatok alapján), illetve 2019-ben elnyerte a UK Games Expo legjobb gyerektársasjátéknak járó díját is.

 A játékosok együtt próbálnak elérni közös célokat, és együtt nyernek vagy veszítenek. A célotok az, hogy eltávolítsátok a felbukkanó zombikat, és bezárjátok az iskolát, mielőtt még nem késő. A győzelemhez 1-1 lakatot kell helyeznetek az iskola 4 bejáratára.

 

 


                                                                                                                                    

Korosztály
6 éves kortól
játékosok száma
2-4 fő
játékidő
10-30 perc
nehézségi szint
egyszerű
Rendelés átvételi lehetőségek
Személyes átvétel, GLS, Foxpost, Packeta
Gyártó, Kiadó
Le Scorpion Masqué 
Raktárunkban van, 1-3 nap múlva átvehető
6 590 Ft
Részletek

A JÁTÉK MENETE
A játék körökre oszlik, és az óramutató járásával megegyező irányban halad. Amikor rád kerül a sor, ebben a sorrendben hajtsd végre a következő akciókat:
Helyezz egy zombit az iskolába! Igen, ez kötelező.
Mozgasd a hősöd egy szomszédos mezőre, vagy maradj vele ott, ahol most áll!
Távolítsd el a zombikat arról a mezőről, ahol a hősöd áll!
Helyezz egy lakatot egy bejáratra!

A JÁTÉK EVOLÚCIÓJA
Minden alkalommal, amikor befejeztek egy játékot, helyezzetek egy agymatricát a szabálykönyv végén található útlevél haladási naplójába, az első üres mezőre (akár ti nyertetek, akár a zombik)!

A szabálykönyvben ezen kívül egy küldetéslistára bukkanhattok, aminek segítségével gyorsabban haladhattok majd. Ha valamelyik küldetést sikerül teljesíteni egy játszma végére, akkor helyezzetek egy trófeamatricát a 12-14. oldalon található küldetéslista megfelelő sorába, továbbá helyezzetek egy trófeamatricát a haladási naplóba is!

Ha a haladási naplóban elértek egy boríték jelölést, akkor végre eljött a titkos borítékok ideje! Bontsátok fel a megfelelő számú borítékot, és tegyétek még izgalmasabbá a játékot a benne rejlő új kiegészítővel! 

Adatok
EAN
5999566847981
játékmechanizmus, tematika
 Gyerek játék, Zombi, Kooperatív, Kockadobás, Pontról pontra mozgás,Legacy
Cikkszám
ZMBKDS
értékelések

Ahogy a játék fejlődik, egyre többet kell töprengeni a következő lépéseken, de bármikor lehet úgy dönteni, hogy az eredeti, roppant egyszerű szabályokkal játszik az ember.

Gyors játék, érdekes, cuki karakterek, a legacy-jelleg miatt folyton izgalomban tartja őket, várják, hogy mi lesz a következő borítékban. Kooperatív, ami külön előny. Kell benne taktikázni is. Tökéletes ennek a korosztálynak, de felnőttként is élvezhető, izgalmas, én is szívesen játszom vele. Kicsi a doboz, igényes a kidolgozás. Nagyon örülök, hogy megvettem!

Hasonló termékek