tel: +36306489323      e-mail: info@legjobbtarsasok.hu   

személyes átvétel: 1066. Teréz krt 58. ( udvarban) Borháló üzlet

térképlink:    

Janod Veggie loto számolós stratégiai játék
Janod Veggie loto számolós stratégiai játék
1 990 Ft

Janod Veggie loto számolós stratégiai játék

Janod Veggie loto számolós stratégiai játék
Janod Veggie loto számolós stratégiai játék
Janod Veggie loto számolós stratégiai játék

Gyümölcsök és zöldségek megszöktek a kosárból. Ahhoz, hogy visszaszerezze őket, tegye meg a kocka legjobb kombinációját a chipek megnyeréséhez és töltse ki a lottó kártyáját. Légy szerencsés és tiéd a stratégiai győzelem.
A játék célja, hogy te legyél az első aki kitölti a lotto táblát.


                                                                                                                                    

Korosztály
3 éves kortól
Rendelés átvételi lehetőségek
Személyes átvétel, GLS, Foxpost, Packeta
Gyártó, Kiadó
JANOD
Megrendelheted, külső raktárban készleten van.
1 990 Ft
Részletek

Minden játékos kap egy fehér táblát amire ráírja a nevét a filccel, majd minden játékos választ egy lotto táblácskát. A játékosok számától függ, hogy mennyi koronggal játszunk. 2 játékos esetén 18 korong (amik megegyeznek a táblákon látható zöldség és gyümölcs jelöléssel) 3 játékosnál 27 korong, és 4 játékosnál pedig az összes korongot használjuk. A legfiatalabb játékos kezdésnél eldöntheti, hány darab korongot húzhatnak a játék során a zsákból. (1,2, vagy 3) Mindenki húz a zsákból és maga elé helyezi a korongokat. Ha valaki olyan korongot húz ami nem rakható az ő táblájára akkor húzhat másikat. Ezután a kezdő játékos dob mind az öt kockával. Ha a játékos nem elégedett a dobással akkor újra dobhat akár csak az egyik vagy mind az öt kockával. (Pl.: dobtunk 1 +1+1+6+3, akkor a 6-os és 3-as helyett újra dbohatunk, hátha azok is 1-es számúak lesznek és így pókerünk lesz)

A végső kombinációt felírja a kis fehér táblára, és a következő játékos jön. Miután mindenki dobott, az a játékos aki a legerősebb kombinációt dobta, megtarthatja a kihúzott korongot és felhelyezheti azt a táblára. A többieknek vissza kell rakniuk a korongokat a zsákba. Amennyiben két vagy több játékosnak is azonos kombináció jött ki (Pl.: ketten dobtak full house-t) akkor a kockán a számok összeadott értéke dönti el, hogy ki nyert. Ha a számok összege is megegyezik, akkor újradobnak.

A játékot az a játékos nyeri, aki elsőként tudja kitölteni a táblát zöldségekkel és gyümölcsökkel.


Adatok
Cikkszám
J02691
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!