tel: +36306489323      e-mail: info@legjobbtarsasok.hu

Via Magica társasjáték
Via Magica társasjáték
6 890 Ft

Via Magica társasjáték

Via Magica társasjáték
Via Magica társasjáték
Via Magica társasjáték
játékbemutató video

Lépjetek a Mágia Útjára a Via Magica - A varázskapuk és mágiaszellemek családi társasjátékában!

Via Magica varázsbirodalmában minden végzős tanonc az utolsó vizsgájára készül. Erre a kalandra invitál a pörgős, könnyen elsajátítható kártyajáték. Kristályosítsátok ki a mágikus természetszellemek esszenciáit, és nyissatok kapukat az univerzum mágikus birodalmaiba.


                 

                     

Korosztály
7 éves kortól
játékosok száma
2-6 fő
játékidő
30-50 perc
nehézségi szint
egyszerű
személyes átvétel
Nyugatinál
szállítási idő
2-4 munkanap
Gyártó, Kiadó
Hurrican
Raktáron van!
6 890 Ft
Részletek

A kezdő játékos mindenki számára jól láthatóan kihúz egy Animus szellemet a zsákból, majd mindenki a készletéből 1-et ráhelyezhet valamelyik portálra. Ez addig ismétlődik, amíg elő nem kerül egy vadszellem. Ez a kristályosítás folyamata, ezután következik a portálok aktiválása.

Minden portálkártyán 2-6 Animus kristályhely található, ahová gyűjtögetni kell az esszenciákat. Amikor egy portál összes üres mezője megtelik, mondjátok ki jól hallhatóan a varázsigét: INCANTATUM! Ezt követően a kártyáról a kristályokat helyezzétek vissza a készletetekbe, hajtsátok végre az éppen megnyitott portál képességét, ha esetleg van neki, majd a portált helyezzétek át a megnyitott portáljaitoknak fenntartott helyre. Végül válasszatok egy újabb portált a középen lévő 5 közül, vegyétek azt magatok elé, a megüresedett helyet pedig töltsétek fel a játéktéren.

A Via Magica egy könnyen tanulható, rövid játékmenettel bíró társasjáték, egyszerű szabályokkal, mégis változatos kombinációkkal, így még a rutinosabb, tapasztaltabb játékosok is szórakoztatónak találhatják, de a kezdő, fiatal tanoncok számára is izgalmas.

Adatok
ean
5999566844577
Cikkszám
HURVMRS
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek