tel: +36306489323      e-mail: info@legjobbtarsasok.hu

Kuruzslók Quedlinburgban társasjáték
Kuruzslók Quedlinburgban társasjáték
12 690 Ft

Kuruzslók Quedlinburgban társasjáték

Kuruzslók Quedlinburgban társasjáték
Kuruzslók Quedlinburgban társasjáték
Kuruzslók Quedlinburgban társasjáték
játékbemutató video


A Kuruzslók Quedlinburgban, egy könnyen megtanulható, jó hangulatú és érdekes játék, ahol a zsákunkból húzúnk és rakunk le összetevőket a varázsitalunkhoz. Az alkotó elemek számossága ellenére nem oly összetett társasjáték, mint azt elsőre hihetnénk, viszont ennek köszönhetően nagyon változatos.

Játékszabály:

Kuruzslok-quedlinburgban.pdf


                 

                     

Korosztály
10 éves kortól
játékosok száma
2-4 fő
játékidő
45-60 perc
nehézségi szint
közepes
személyes átvétel
Nyugatinál
szállítási idő
2-4 munkanap
Gyártó, Kiadó
Schmidt Spiele
12 690 Ft
Részletek

A játék menete:

Évente egyszer Quedlinburg városa 9 napos vásárt tart. Itt az ország kuruzslói gyűlnek össze, hogy elkészítsék jobbnál jobb gyógyitalaikat. Ezeknek az elkészítéséhez a játékosok összetevőket húznak a saját zsákjukból, amíg úgy nem gondolják, hogy a tökéletes gyógyítal elkészült. Óvatosnak kell lenni, ugyanis ha kicsivel is több van bizonyos összetevőkből, akkor az egész felrobbanhat! Meg kell találni a megfelelő összetételt, vagyis a jó pillanatot a megálláshoz.

A játék 9 fordulóból áll. Minden foduló elején az a játékos felolvas egy jóskártyát, aki előtt a pakli található. A felolvasott hatás minden játékosra érvényes. A játékot a kis patkányok még izgalmasabbá teszik a főzet elkészítése előtt.

A főzetkészítéskor minden játékos egyesével húz a zsákjából, majd az összetevő értékének megfelelő távolságra kell tenni az alap csepptől az üstjében. Minden összetevőhúzás vagy lerakás után a játékos eldöntheti, hogy akar e még húzni a zsákjából. A játék során a játékosoknak tilos belenézni a zsákjukba. A főzetek elkészítését követően bővíthetjük a zsákunk tartalmát, hogy még jobb és értékesebb bájitalokat kotyvasztva, még magasabb pontokat érhessünk el.

Hogyan lehet nyerni ?

Az a játékos nyeri meg a játékot, akinek a pontjelzője a legmesszebbre jut el a pontozósávon.

Adatok
játékmechanizmus, tematika
Középkori, Kockadobás, Merj és nyerj, Pakli építés,
Cikkszám
COM34414
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek