tel: +36306489323      e-mail: info@legjobbtarsasok.hu   

személyes átvétel: 1066. Teréz krt 58. ( udvarban) Borháló üzlet

térképlink:    

Egy szép új világ - Romlottság és Megdicsőülés kiegészítő
Egy szép új világ - Romlottság és Megdicsőülés kiegészítő
9 690 Ft

Egy szép új világ - Romlottság és Megdicsőülés kiegészítő

 Egy szép új világ - Romlottság és Megdicsőülés kiegészítő

A népszerű Egy szép új világ univerzuma nem egy, hanem rögtön két kiegészítővel is bővül: a második (Romlottság&Megdicsőülés) több új mechanikát vezet be, megjelenik a korrupció a birodalomban és új pontozási feltételekkel szerezhetsz még nagyobb dicsőséget.

Önállóan nem játszható játék!


                                                                                                                                    

Korosztály
14 éves kortól
játékosok száma
2-5 fő
játékidő
40-90 perc
nehézségi szint
közepes
Rendelés átvételi lehetőségek
Személyes átvétel, GLS, Foxpost, Packeta
Játék típusa
kiegészítő játék
3-5 nap múlva átvehető
9 690 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

Az Egy szép új világ: Romlottság & Megdicsőülés kiegészítő számos új projektkártyával, új fajta projektkártya típusokkal és két új játszható világkormánnyal (ezáltal 2-vel játékos lehetőséggel) növeli a már alapvetően is változatos játékot. Ráadásul teszi mindezt úgy, hogy alapjaiban nem változtat a játékon, így aki már járatos benne, szinte nem is kell új szabályokat megtanulnia. De ha esetleg nem lennél tisztában velük: a játék 4 fordulón keresztül zajlik, minden fordulóban a játékosok kártyákon lévő projekteket adnak körbe egymás között, és minden továbbadás előtt 1-et kiválasztanak maguknak, amit megtartanak. Amint elfogynak a kártyák, és már nincs mit tovább adni, mindenki eldöntheti a fordulóban összegyűjtött lapjaiból, hogy melyiket próbálja megépíteni a birodalma eddigi bevételei alapján, és melyik projekteket dobja el, hogy extra nyersanyagra váltsa be őket. A negyedik forduló végén pedig az nyeri meg a játékot, aki a projektjeiből több győzelmi pontot tudott összehozni.

Ami újítást behoz ez a kiegészítő, a már említett 2 új világkormányon felül, azok a szuperprojektek, amiknek rettentő magas az előállítási költsége (két oszlopnyi nyersanyag), cserébe ugyanilyen busásan jutalmaznak. Ezen felül megjelennek az új hibrid projektek, amiknek a szorzója nem egyfajta kártyatípusra ér pontot, hanem kártyapárokra (pl. minden fekete-zöld kártyapár ad győzelmi pontot), amiket kissé nehezebbnek tűnhet összehozni, de ezek is kimagaslóan jutalmaznak. Végül a kiegészítő névadója, a korrupció is képbe kerül, ami az új projektkártyákon található, és a lényege, hogy valamiből aránytalanul sok termelést biztosít, cserébe valami más termelést viszont csökkent.

Adatok
EAN
5999566844935
Cikkszám
BLAWOWCA
Hasonló termékek