tel: +36702332203      e-mail: info@legjobbtarsasok.hu

Vad kozmosz társasjáték
Vad kozmosz társasjáték
9 190 Ft
ÚJ

Vad kozmosz társasjáték

A Vad kozmosz egy könnyen tanulható, laza hangulatú, ugyanakkor rendkívül taktikus társasjáték. A könnyedsége, kedves grafikája és humoros karakterei miatt akár gyermekes családok számára is élvezetes élményt nyújt, ám a mély taktikai lehetőségei miatt még a gémereket is képes leszögezni maga elé.


                 

                     

Korosztály
10 éves kortól
játékosok száma
2-5 fő
játékidő
40-90 perc
nehézségi szint
közepes
szállítási idő
2-4 munkanap
9 190 Ft
Részletek

A játék során minden játékos egy űrhajó kapitányát alakítja, aki a csillagközi aranylázban szeretne részt venni, és minél több galaktikus kreditre szert tenni. Ehhez új, eddig ismeretlen bolygók felfedezésére, és azok feltérképezésére van szükség. Viszont minél távolabb kerül egy játékos hajója a magvilágoktól, annál több segítő mancsra van szüksége. Ugyanis a Vad kozmosz fiktív univerzumában az ember, mint olyan, soha nem is létezett, helyettünk viszont antropomorf állatok lakják és színesítik a galaxist. Őket kell betoborozzuk legénységünkbe, és az ő segítségeikkel kell meghódítsuk az ismeretlen világűrt.

Mivel a játék alap mechanikája nem bonyolult, akár 9-10 éves kortól bátran a pilótafülkébe ültethetjük a csemetéket. A kapitányok minden körükben 1 akciót hajthatnak végre, amivel vagy egy új bolygót fedeznek fel, vagy feltérképezik valamelyik felfedezettet. Mindkét akcióhoz a készletükben álló űrhajó "meeple"-öket használják el, amikből szám szerint mindenkinek 5-5 darabja van, így a játék során minden játékos összesen 10-10 akciót hajt végre.

Adatok
ean
5999566844973
játékmechanizmus, tematika
Kártya, Családi, Űrhajó, Sci-Fi, Állat, Világűr, Kollekció gyűjtés, Pakli tervezés,
Cikkszám
BLAWILSPA