tel: +36702332203      e-mail: info@legjobbtarsasok.hu

Nidavellir társasjáték
Nidavellir társasjáték
12 390 Ft

Nidavellir társasjáték

Nidavellir társasjáték
Nidavellir társasjáték
Nidavellir társasjáték
Nidavellir társasjáték
Nidavellir társasjáték
Nidavellir társasjáték
játékbemutató video

Nidavellir, a törpék mérhetetlen kincsektől gazdag birodalma, ahol a jólét már egy ezredéve tart, és ez a birodalom lakóin is meglátszik. Azonban Fafnir, a mérhetetlenül kapzsi és gonosz sárkány lerázta magáról láncait, és komolyan veszélyezteti  Nidavellir birodalmának biztonságát.

A helyzet azonban az, hogy ezek a kis törpék még a kisujjukat sem mozdítják, hogy hadba szerelkezzenek. Ezért hát nektek, elvalandoknak, nemesi születésű hadvezéreknek kell népetek élére állni, és a veszélyt elhárítani.

Erszényeitekkel, amik a játék elején nem túl vaskosak, felszerelkezve kell a birodalom 3 leghíresebb és legkiválóbb kocsmáját bejárnotok, és egymást felül licitálva felbérelnetek a sert vedelő törpéket.....

 


                 

                     

Korosztály
10 éves kortól
játékidő
40-90 perc
játékosok száma
2-5 fő
nehézségi szint
közepes
személyes átvétel
Nyugati térnél
szállítási idő
2-4 munkanap
Gyártó
Blackrock
12 390 Ft
Részletek

Maga a játék tehát licitálásból és szett gyűjtésből fog állni, egy érdekes csavarral megfűszerezve. Minden játékos 5-5 érmével rendelkezik a játék teljes szakaszában, amikből 3-at mindig a licitálásokra költ, 2 a tarsolyában marad. Akad azonban egy 0-s értékű érme, amivel ugyan licitálást nem lehet nyerni, viszont ezzel az érmével lehet az erszényben maradt másik két érmét fejleszteni.Bármikor, amikor valaki licitálásra 0-s érmét rak, ugyanúgy részt vesz a licitálásban, de a megmaradt 2 érméjének az értékét összeadja, az egyik érméjételdobja, és a helyére a közös készletből elvesz egy új érmét, aminek az értéke az előző kettőnek az összege volt. Nem elég tehát csak licitálgatni, fontos észben tartani, hogy az érméket fejleszteni kell, és ezek időzítésén is rengeteg múlhat.

Adatok
ean
5999566844737
Cikkszám
BLANIDA
Hasonló termékek