tel: +36306489323      e-mail: info@legjobbtarsasok.hu

Kanagawa társasjáték

Kanagawa társasjáték
Kanagawa társasjáték
Kanagawa társasjáték
Kanagawa társasjáték
játékbemutató video

A japán vízfestészet csillaga, az őrült öreg festő, Hokusai mester iskolát alapított a Kanagawa prefektúrában. Bár tanítványokból nincs hiány, mégis csak egy lehet közöttük méltó arra, hogy Hokusai örökösének nevezze magát!

Legyen tiéd a legfelszereltebb műterem, és alkosd meg minden idők leggyönyörűbb festményét Bruno Cathala egyik 2016-os játékában. Ebbe a sorozat-gyűjtő társasjátékba számos olyan ötletet csempésztek, amitől egy abszolút egyedi játékélményben lesz része minden játékosnak!

Ha a játékmenet mellett a vizuális megjelenítés is fontos számodra, akkor ez a gyönyörű játék különösen ajánlott neked! A tradicionális japán hangulatról nemcsak a stílusában hű festmény kártyák, de a bambusz központi tábla és a tündéri ecset figurák is gondoskodnak.


                 

                     

Korosztály
10 éves kortól
játékosok száma
2-4 fő
játékidő
30-50 perc
nehézségi szint
egyszerű
személyes átvétel
Nyugatinál
szállítási idő
2-4 munkanap
Gyártó, Kiadó
IELLO
7 890 Ft
Adatok
játékmechanizmus, tematika
Kártyajáték, Állat,Kollekció gyűjtés, Pakli tervezés, Kártya húzás, Minták,
Cikkszám
51403
értékelések
Nagyon szép a grafikája, igényes alkotóelemekkel. Kell benne stratégiázni, de nem túlgondolós szerencsére. Hangulatos játék, tematikában erős. Végre egy játék, aminek nem gigászi a doboza. : )_x000D_
_x000D_
_x000D_
A játék élvezetes és taktikus, de emellett könnyen tanulható. Továbbá rendkívül szépek a végeredményként elkészülő festmények. Relatíve alacsony áron egy jó minőségű, és szórakoztató játék tulajdonosa lehet az ember._x000D_
_x000D_
_x000D_
Imádom a rajzolást, a művészeteket, éppen ezért nagyon megtetszett ez a társasjáték. Itt az oldalon végig böngésztem a képeket, és láttam, hogy ez a játék grafikailag is nagyon rendben van! Azontúl, hogy a témája is közel áll hozzám, a játék maga szórakoztató, izgalmas. Csillagos ötös nálam! :)