tel: +36702332203      e-mail: info@legjobbtarsasok.hu

Okos kertész
Okos kertész
4 890 Ft
3 990 Ft
18

Okos kertész

Okos kertész
Okos kertész
Okos kertész


Az Okos kertész a Gém Klub által 2012-ben kiírt játékötlet pályázat nyertese volt az óvodásoknak való játékok kategóriájában.

 

Ez egy különleges logikai játékgyűjtemény. Egyszerre rejt egyfős fejtörőket és társasjátékot az óvodásoknak, akiknek a feladat kezdetben egyszerűnek tűnik, virágokat kell elhelyezni a virágágyásba úgy, hogy a színek és formák jól illeszkedjenek. Ugyanakkor komolyabb feladványokat iskolásoknak, és családi társasjátékokat is. A kedves virágok a könnyed kooperációs (együttműködős) játéktól a kemény logikai játékig több generáción keresztül elkísérhetik a játékosokat.


                 

                     

Korosztály
4 éves kortól
játékosok száma
1-10 fő
játékidő
20 perc
nehézségi szint
egyszerű
Gyártó
Gémklub
szállítási idő
2-4 munkanap
Raktáron van!
4 890 Ft
3 990 Ft
Kezdete: 2021.05.12   A készlet erejéig!
Kedvezmény 18
Megtakarítás 900 Ft

Részletek

Óvodások és iskolások kedvence, játszható egyedül és többen, egymással versenyezve és kooperatívan is, fejleszti többek közt a térlátást, a logikát és kombinációs készséget, sőt, még egy kis számolásról is lehet szó, ha épp arra szottyan kedvünk! Mindez együtt, egy dobozban, egy elragadó kert üde virágai közt! Ami persze máris nem lesz olyan hívogató, amikor szembesülünk vele, mennyi munkával is jár rendben tartani azt.

Adatok

Cikkszám
GEM28918