tel: +36306489323      e-mail: info@legjobbtarsasok.hu   

személyes átvétel: 1066. Teréz krt 58. ( udvarban) Borháló üzlet

térképlink:    

Mr. Luko társasjáték

Mr. Luko társasjáték
Mr. Luko társasjáték

Jön a farkas! Jön a farkas! A Mr. Luko társasjátékban a gyerkőcöknek segítenie kell Bari Mamának/Bárány Mamának beterelni a kis báránykákat az istálló biztonságába, mielőtt a farkas eléri a rétet.


                                                                                                                                    

Korosztály
4 éves kortól
játékosok száma
2-5 fő
játékidő
15-30 perc
nehézségi szint
egyszerű
Rendelés átvételi lehetőségek
Személyes átvétel, GLS, Foxpost, Packeta
3-5 nap múlva átvehető
4 690 Ft
Részletek

A játék célja:

A Mr. Luko egy kooperatív játék, melyben minden játékosnak egyetlen, közös célja van: az összes báránykát időben hazajuttatni, még mielőtt a farkas megérkezne.

A Mr. Luko játékszabálya:
Helyezd el az összes báránykát a legelőn, a báránymamát az istállóban, a farkast pedig az 1-essel jelölt négyzetben az erdőben. Az lesz a kezdőjátékos, aki utoljára simogatott állatot, majd a játékosok az óramutató járásának megfelelően következnek.

Amikor rajtad van a sor, helyezd rá a báránymama jelölőt arra a báránykára, amelyiket az istállóba szeretnéd juttatni, majd dobj a kockával! Amennyiben egy bárányt dobtál, akkor a kiválasztott állat és az anyukája az istállóba kerülnek. Ha farkast dobtál, akkor Mr. Luko egy mezőnyit közelebb lép a legelő irányába. Ha pedig ajtót dobsz, akkor egy bárányka (amely ugyanolyan színű, mint a körben kiválasztott) kiszökik az istállóból, és visszamegy a legelőre játszani.

Valamennyi játékos győz, amennyiben sikerül az összes báránykát hazaterelni még azelőtt, hogy Mr. Luko megjelenne a réten.

Adatok
Cikkszám
CY883