tel: +36702332203      e-mail: info@legjobbtarsasok.hu

Mi Mic társasjáték
Mi Mic társasjáték
3 490 Ft

Mi Mic társasjáték

Hogyan imitálnád mondjuk Lady Gagát vagy Michael Jacksont? És Britney Spearst? Egyből megvan a megfelelő mozdulat vagy el kell gondolkodnod rajta? Nos, itt nem lesz rá sok időd, úgyhogy nyomás gyakorolni!
A Mi Mic a mimika és a hangok őrületes játéka melyben a játékosoknak csapatokba gyűlve kell a lehető legjobb megoldásokat megtalálniuk. Egy dobókocka mutatja meg, hogy egyetlen perc alatt hány szót kell értelmezni, kitalálni és mondatot alkotni velük. Ha fogyna az idő még kockáztathatsz: dobj a kockával, majd próbálkozz más lapokkal. De vigyázz, ha tényleg kifutsz az időből és még nem találod ki a feladványokat, az összes lapot elveszted. A kártyák típusaik szerint három kategóriába sorolhatók: akciók/események, tárgyak és karakterek.

Készen állsz?


                 

                     

Korosztály
8 éves kortól
játékidő
15-30 perc
játékosok száma
2-5 fő
nehézségi szint
közepes
szállítási idő
2-4 munkanap
Gyártó
Cayro
3 490 Ft
Részletek

Játékszabály:

Amikor a te csapatodon van a sor, fordítsd meg a homokórát, és dobj a kockával! A mutogató játékosnak annyi kártyát kell húznia, amennyit a kocka mutat, de nem húzhat több lapot ugyanabból a pakliból. A játékos megnézi a felhúzott lapokat, majd el kell azokat mutogatnia a csapattársainak. A mutogatás mellett dúdolhat is, és más hangokat is kiadhat, de beszélni nem beszélhet. Csapattársai akárhányszor tippelhetnek a megoldásra, ameddig időben vannak. Amint sikerült az összes kártyát kitalálniuk, mondatot kell alkotniuk, mely tartalmazza az elmutogatott szavakat. A mondatnak nem muszáj hihetőnek, reálisnak lennie, de minden szót tartalmaznia kell, helyesen. Akkor is mondatba kell foglalnotok a szavakat, ha esetleg nem mindnek ismeritek a jelentését!

Amint a csapat kitalálta a szavakat és megalkotta a mondatot, a mutogató játékos megnézi a homokórát, majd a rendelkezésre álló idő alapján eldönti, hogy újradobja-e a kockát. Ha nem dobja újra, a csapat megszerzi a kártyákat. Ha újradobja a kockát, ismét fel kell húznia a dobott értéknek megfelelő mennyiségű kártyát, el kell mutogatnia azokat, csapatának pedig ki kell találnia és mondatba kell foglalnia őket. Ha azonban letelik az idő, mielőtt a mutogató játékos csapattársai kitalálták volna a szavakat és megalkották volna a mondatot, a csapat annyi kártyát veszít, amennyi a kockadobás értéke volt.

A játék vége:

2 vagy 3 csapat esetén a játék addig tart, ameddig minden csapat háromszor sorrakerül. 4 vagy több csapat esetén minden csapat négyszer kerül sorra. Ha szeretnétek, persze több kört is játszhattok! A játék végén minden csapat számolja meg a kártyáit, a legtöbb kártyát szerző csapat a győztes. Jöhet a visszavágó?

Adatok
Cikkszám
CY7003
Hasonló termékek