tel: +36306489323      e-mail: info@legjobbtarsasok.hu

Ankh'or: A Nílus-völgy kalmárjai társasjáték

Ankh039or-A-Nilus-volgy-kalmarjai
Ankh039or-A-Nilus-volgy-kalmarjai
Ankh039or-A-Nilus-volgy-kalmarjai
Ankh039or-A-Nilus-volgy-kalmarjai

Szeretitek a piramisokat, sakálokat és szkarabeuszokat? Vonz titeket az ókori Egyiptom világa? És még ráadásul kereskedni is szerettek? Akkor csak titeket vár  A Nílus-völgy kalmárjai! Válasszatok ügyesen árukat, és adjatok rajta túl jókor, hogy a vásárolt lapkákból minél értékesebb területet tudjatok kiépíteni  akár két szinten is! Figyeljetek jól, mert az életet adó ankh segítségével módosíthattok az építményeteken, vagy a piaci árakon... vagy esetleg eltüntethettek a piacról olyan lapkákat, amelyekre a vetélytársaknak szemet vetettek!


                 

                     

Korosztály
8 éves kortól
játékosok száma
2-4 fő
játékidő
20-40 perc
nehézségi szint
közepes
személyes átvétel
Nyugatinál
szállítási idő
2-4 munkanap
Gyártó, Kiadó
Gémklub
6 390 Ft
Részletek

Az Ankh’Or egy kis dobozos, nagyjából fél órás, könnyed játék. Ennek megfelelően a szabályai sem bonyolultak, mégis van benne egy-két olyan apróság, ami elegendő mélységet, és figyelemre méltó újrajátszahtóságot ad neki.
Lényegében absztrakt, de van hangulata. Nem izzaszt meg túlságosan, de lehet benne azért számolni. Bizonyos döntéseknél érdemes hosszú távon tervezni, mégis első sorban a kínálkozó lehetőségek megragadásán van benne a hangsúly. Mindig egy kicsit más, de mindig megéri elővenni.

Adatok
játékmechanizmus, tematika
 Mitológia,  Lapka-elhelyezés, Kollekció gyűjtés, Kártya húzás, Minták
Cikkszám
ASM34596
játékbemutató video

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!